GENEL KURUL DELEGE LİSTESİ ASKIYA ÇIKTI

Şubemiz 11 . Olağan Genel Kurulu çoğunluklu olarak 15-16 Şubat 2020 tarihlerinde; çoğunluk sağlanamaması halinde 22-23 Şubat 2020 tarihlerinde Şubemiz M. Kemal Sarp Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.

11. Olağan Genel Kurulumuza katılacak ve seçimlerde oy kullanacak üyelerimize ait delege listesi 8-9-10 Şubat 2020 tarihlerinde (Cumartesi- Pazar- Pazartesi) Şubemizde askıda ilan edilecektir.

Üyelerimizin bu süre içerisinde isimlerinin yer alıp almadığını ve kimlik bilgilerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Listede ismi yer almayan veya kimlik bilgilerinde eksiklik/ yanlışlık bulunan üyelerimizin askı süresi içerisinde Ankara ili Çankaya İlçe Seçim Kuruluna itirazda bulunması gerekmektedir.

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi

Önceki Haber

Şubemiz 11. Dönem Görev Dağılımı Yapıldı

Sonraki Haber

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ettik

Son Şube Haberleri

Öğrenci Komisyonu

Türkiye genelinde öğrenim gören Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Odamız bünyesinde faliyet göstermesi amacıyla 2009 yılında kurulmuştur.
Detaylar için tıklayınız...

MİSEM

Şehir ve Bölge Planlama alanında meslek içi eğitimler ve sınavlar Odaca oluşturulacak Meslek İçi Sürekli Eğitim Merkezi (MİSEM) tarafından gerçekleştirilmektedir.
Detaylar için tıklayınız...

Odaya Kayıt Ol

İlgili mevzuat gereğince mesleğimizi icra etmek isteyen bütün meslektaşlarımızın Odamıza üye olmaları gerekmektedir.

KAYIT OL

Yeni Yayınlar